Story

„Het is genoeg, ik ga mijn eigen bedrijf starten!“
Woedend over de verwijten van haar partner dat ze alleen maar geld uitgeeft zonder op de rekening te kijken besloot ze moedig zoveel geld te verdienen dat hij groen zou worden van jaloezie.

Eigenlijk is het ook best simpel een eigen bedrijf te starten. Na het gewoon invullen van een bureaucratisch formulier kreeg ze voor het oprichten van het bedrijf een best groot cash budget. „Wat ik daar niet allemaal van kan kopen!“
Met een zelfgenoegzame glimlach ging ze naar de markt en ontdekte deze prachtige gouden koppels – ach, en deze sprankelende diamantringen! Meteen waren alle goede voornemens vergeten. Maar tenminste dacht ze dat het maar deze twee dingen zouden zijn.
Maar plotseling stond ze voor een gigantisch magazijn vol met geurtjes – eentje wou ze nemen… maar eentje. Maar ze had geen rekening gehouden met de verkoper. Hij bood haar 300 stuks aan voor een geweldig goedkope prijs.
Nu kwam toch de aankomende onderneemster naar buiten en ze begon te rekenen – waarna ze besloot alles te nemen.

Haar wandeling langs de winkels ging door en ze kocht honderden shampoos, tientallen schoenen, dacht aan de kinderen en plaatste een bestelling voor 1000 speeltuigen en pluchen beesten en bereikte uiteindelijk de markt voor cabriolets.
Dat was allang de droom van haar partner – de kwaadheid was verdwenen en ze kocht meteen 20 stuks daarvan. Directe gratis levering naar haar magazijn.

Moe en gelukkig tegelijk bekeek ze haar goedkoop ingekocht spullen en was trots op zichzelf. Ze belde haar vriendin op en vertelde haar van haar eerste dag. „Ach“, zei de reeds ervaren en succesvolle zakenvrouw, „en wat ga je nu doen met al die spullen? Heb je al winkels? Eentje voor auto’s, een drogisterij, een speelgoedwinkel? Heb je aan personeelsleden gedacht?“
„Maar,...maar...ik....“ stotterde onze nieuwelinge, „ ik heb geen geld meer!“
„Wablief?“, vroeg haar vriendin ontsteld, „ Geen geld meer? Auweia, maar weet je wat, nu help ik je. We gaan gewoon opnieuw beginnen en dan gaan we het goed doen... klik nu op „Met tutorial opnieuw beginnen.....“